0produs(e)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.
  • SIM Orange Smart Junior 1 SIM Orange Smart Junior 1
  • SIM Orange Smart Junior 2 SIM Orange Smart Junior 2

SIM Orange Smart Junior

Prezentare

SIM PrePay Orange Smart JuniorApeluri nelimitate catre 3 numere favorite - poți seta 3 numere favorite pe care copilul tău să le apeleze direct de pe ceas, prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker instalată pe smartphone-ul tău. Mai mult, poți defini o listă de până la 10 numere care pot apela ceasul copilului tău.

425,43 MDL

Disponibilitate: In stoc

Pretul include TVA si Timbru Verde

Descriere

Beneficiile ofertei Smart Junior

Apeluri nelimitate catre 3 numere favorite - poți seta 3 numere favorite pe care copilul tău să le apeleze direct de pe ceas, prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker instalată pe smartphone-ul tău. Mai mult, poți defini o listă de până la 10 numere care pot apela ceasul copilului tău.

 

Funcțiile de notificare, localizare și monitorizare sunt oferite prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker.

Notificări automate - primești notificări de fiecare dată când copilul tău depășește o zonă de siguranță prestabilită. În aplicația Vonino Family Tracker poți defini mai multe zone de siguranță pentru copilul tău, precum și tipul de notificări pe care dorești să le primești. În plus, primești automat notificari în situația în care copilul apelează butonul SOS de pe ceas sau nivelul bateriei ceasului scade la 10%.

Localizare și monitorizare - cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker poți afla unde se află copilul tău: folosește funcția de localizare sau funcția de monitorizare pentru a vizualiza traseul parcurs în drumul spre școală. În situația în care ceasul se află în spații închise sau fără acoperire GPS, poziția indicată are o marjă de eroare față de poziția reală.

Trafic nelimitat în aplicația Vonino Family Tracker pe smartphone-ul tău Orange, pe toată perioada contractuală, la activarea ofertei Smart Junior. Pentru a avea acces la aplicația Vonino Family Tracker, este necesară instalarea acesteia și acceptarea expresă a condițiilor de utilizare oferite de furnizorul aplicației. Clientul ia la cunoștință că Orange România nu furnizează aplicația Vonino Family Tracker sau datele de localizare a dispozitivului Vonino Kids Watch S2 necesare și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la funcționarea sau la consecințele utilizării acesteia.

 

Oferta Smart Junior va aloca lunar, pe o perioada de 90 de zile: apeluri nelimitate către 3 numere favorite naționale, 300 de SMS-uri naționale și 300 MB internet. Resursele alocate si neconsumate nu se reportează de la o luna la alta.

Dispozitivul poate apela doar numerele definite prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker. Dacă ai reîncărcat cu credit, dupa consumarea resurselor incluse in pachet, se va aplica urmatorul tarif:

  • 0,18 euro credit/minut pentru apelurile în rețea sau către alte rețele naționale
  • 0,05 euro credit/SMS
  • 0,50 euro credit/MB pentru traficul de internet SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile, etc.) se tarifează conform tarifului stabilit de către terti. Îți poți reîncărca oricând contul direct din contul tău Orange. Creditul obținut din reîncărcări sau transfer de credit nu poate fi transferat.

 

Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.

Specificatii

Mai multe informatii

Specificatii

Sistem de operare Nu
Tip produs Nu
Nuclee procesor Nu
Producator Procesor Nu
Serie procesor Nu
Frecventa procesor Nu
Memorie RAM Nu
Cititor card de memorie Nu
Tip display Nu
Rezolutie ecran Nu
Diagonala ecran Nu

`

Tehnologie Wi-Fi
Porturi audio Nu
Iesire video Nu
Tip baterie Nu
Autonomie in utilizare
Autonomie in regim de asteptare Nu
Dimensiuni (WxDxH)
Greutate (g)
Culoare Nu
Senzori
Altele
Review

Publica review-ul tau

Doar utilizatorii inregistrati pot scrie review-uri. Te rugam sa te autentifici sau creaza-ti cont